Apua Yrittäjälle

DIGIMENTORI

1

Sinulla on haaste

Haluatko oppia markkinointiautomaatioiden rakentamisen sähköpostiohjelmistossasi? Vai graafisten aineistojen tekemisen ostamallasi sovelluksella? Kaipaisitko Facebook-mainonnan tekemiseen opastusta tai hakusanamarkkinoinnin perusasioiden läpikäymistä?

Digimentori on rakennettu vastaamaan pienyrittäjän digihaasteisiin. Päinvastoin kuin muut palvelut, emme tee kaikkea puolestasi, vaan opetamme sinut tekemään asiat kädestä pitäen. Näin sinun ei tarvitse jatkossa maksaa ulkopuolisista palveluista, vaan voit hoitaa asiat itse.

2

Selvitämme ratkaisun

Kun esität meille ongelmasi, niin keskitymme ensin ratkaisemaan asian itsenäisesti. Sen jälkeen teemme sinulle ohjevideon asian ratkaisusta tai voimme käydä kokonaisuuden läpi etäpalaverissa, jossa jaetulla näytöllä käymme koko prosessin läpi.

Molemmissa asiointitavoissa sinulle jää tallenne, johon voit palata uudemman kerran, vaikka yksittäinen asia unohtuisi. 

3

Käymme asian yhdessä läpi

Pidämme aina huolen, että osaat toistaa ratkaisun muissa vastaavissa haasteissa. Siksi Digimentori-palvelu on tarkoitettu henkilöille, jotka ovat kiinnostuneita hyödyntämään oppimaansa yritystoiminnassa myöhemminkin.

Mikäli tarvitset pelkkää teknistä ratkaisua opastuksen ja ohjevideoiden sijaan, niin toteutamme toiveesi silloinkin.

markkinointi

Facebook-, Instagram- ja Google-markkinoinnin opastukset etätapaamisena tai ohjevideoina. Perehdymme aina yksilöllisiin tarpeisiisi.

automaatio

Sähköposti- ja verkkokauppa-automaatiot toteutettuina ratkaisuina tai opastetusti. Ratkaisemme tarpeesi juuri sinulle sopivalla tavalla.

rajapinta

Ohjelmistojen tekninen yhdistäminen ja vuoropuhelu olemassa olevien työkalujen avulla. Digimentori ei koodaa, vaan yhdistää erilaisia teknisiä ratkaisuja asiakkaan tarpeen mukaan.

Digi
mentori

Ota yhteyttä

Laskutamme vain ratkaisuista.

97 €/h + alv.

Scroll to Top